Välkommen på konsert i Ängelholm!


Torgny Hanson Wind OrchestraBoka biljetter till konserten:

https://www.nortic.se/dagny/event/26588Om du undrar över något är du välkommen att kontakta oss på info@thwo.se.


Välkommen att lyssna på THWO i Ängelholm 8 mars!Våren 2020 gästar THWO Ängelholm, och vid denna konsert ägnar vi oss åt musik från Storbritannien.

Det blir pompa och pop, och allt däremellan. När THWO botaniserar i den brittiska musik-skatten kan allt hända. De största hitsen av Beatles, marscher som minner om Bucking-ham Palace, skådespel av Shakespeare, en musikalisk färd längs Themsen, romantisk sång, och London Bridge som rämnar. Tra-ditioner så långt örat når, och samtidigt  öppet för nytt – i England fick popen fäste, i England har den moderna blåsorkestermusiken sin starkaste förankring.
Torgny Hanson Wind Orchestra rör sig över gränserna mellan genrerna. Finstämt och pampigt, lyriskt och rytmiskt, och allt med den humor, virtuositet och känsla som utmärker vår orkester. Denna stora symfoniska blåsorkester består av musikanter från hela landet, och även andra länder. I THWO samsas såväl amatörer och proffs som unga och gamla. I vår skara ingår även några välkända musikaliska Ängelholmsprofiler : Christer Ekstedt, Per Tholin, Benjamin Sandberg, Mikael Sandberg och Annelie Olhaver. Dirigent är Torgny Hanson, en avförgrundsgestalterna i svensk blåsmusik och tidigare Sveriges försvarsmusikinspektör.


Kulturskolan i Ängelholm hjälper oss att arrangera konserten, och vi välkomnar särskilt elever på kulturskolan, som  har fritt inträde.


Medlemmar i andra orkestrar betalar bara halva priset för sina biljetter. Ange följande kampanjkod: orkesterangelholm2020


Välkommen till en konsert  utöver det vanliga!

Välkommen på konsert i Ängelholm

8 mars 2020!